| PARLAK EV PANSİYONU ( ERKEK EV PANSİYONU) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
BAYRAM Yeni Üye
| Konu: PARLAK EV PANSİYONU ( ERKEK EV PANSİYONU) Perş. Ağus. 13, 2009 12:38 pm | |
| ADRES: SAKARCA MAH. MALAZGİRT CAD. NO: 23 BURDUR/AGLASUN TELEFON: 05353367813 1, Kalorifer li ısıtma Sistemi 2, Televizyon ( Uydu sistemi) 3, Odalarımız 2-3 kişilik 4, Buzdolabı 5, Çamaşır Makinası 6, Hazır mutfak
SAGLIKLI VE HUZURLU BİR ORTAMDA DERS ÇALŞIP DİNLENE BİLİCENİZ TEK ADRES. | |
|
| |
EMRE Süper Üye
| Konu: Geri: PARLAK EV PANSİYONU ( ERKEK EV PANSİYONU) Salı Eyl. 01, 2009 1:45 am | |
| arkadaşlar eğer eve cıkmıcaksanız parlak pansiyon ilçenin en düzgün pansiyonlarından bitanesidir tabi ömer amcayla anlaşabilirseniz:) | |
|
| |
Linkinpark Süper Üye
| Konu: Geri: PARLAK EV PANSİYONU ( ERKEK EV PANSİYONU) Perş. Eyl. 03, 2009 3:05 pm | |
| ömer amca çetin ceviz çıktı bizde parlak pansiyonda kalacağız allah nasip kısmet ederse.ama bilgisayar getimek yasakmış sinir oldum bu duruma koskoca 1 yıl ders ve sınavlar dışında nasıl geçer.oturup film felan izleriz dedik ömer amca saolsun kursağımızda bıraktı... | |
|
| |
MeSuTbOz Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 14/07/09 Yaş : 35 Nerden : YALOVA MeRKeZ
| Konu: Geri: PARLAK EV PANSİYONU ( ERKEK EV PANSİYONU) Cuma Eyl. 04, 2009 5:55 am | |
| - Linkinpark demiş ki:
- ömer amca çetin ceviz çıktı bizde parlak pansiyonda kalacağız allah nasip kısmet ederse.ama bilgisayar getimek yasakmış sinir oldum bu duruma koskoca 1 yıl ders ve sınavlar dışında nasıl geçer.oturup film felan izleriz dedik ömer amca saolsun kursağımızda bıraktı...
Öyle şey mi olur ya SAÇMALIK | |
|
| |
EMRE Süper Üye
| Konu: Geri: PARLAK EV PANSİYONU ( ERKEK EV PANSİYONU) C.tesi Eyl. 12, 2009 12:17 pm | |
| LİNKİNPARK SEN GETİR BİLGİSAYARINI ÖMER AMCANİN HER DEDİĞİNİ YAPARSAN ORASİ CEMAAT GİBİ OLUR:=) | |
|
| |
oq Kıdemli Üye
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 37 Nerden : Gaziantep
| Konu: Geri: PARLAK EV PANSİYONU ( ERKEK EV PANSİYONU) Salı Eyl. 15, 2009 1:23 am | |
| emreye katılıyorum. net bağlatmam dedi bizde tutmamıştık geçen sene. pc ni getir sen. lazım olur. ağlasunda zaman ya internet ya batak ya da alkolle geçer. | |
|
| |
Linkinpark Süper Üye
| Konu: Geri: PARLAK EV PANSİYONU ( ERKEK EV PANSİYONU) Salı Eyl. 15, 2009 5:25 pm | |
| - MeSuTbOz demiş ki:
- Linkinpark demiş ki:
- ömer amca çetin ceviz çıktı bizde parlak pansiyonda kalacağız allah nasip kısmet ederse.ama bilgisayar getimek yasakmış sinir oldum bu duruma koskoca 1 yıl ders ve sınavlar dışında nasıl geçer.oturup film felan izleriz dedik ömer amca saolsun kursağımızda bıraktı...
Öyle şey mi olur ya SAÇMALIK hemde saçmalığın daniskası..hadi pc 'yi geçtim ömer amca ütü hariç hiç bir elektronik alet de geitrmeyin diyor.yani kettle , tost makinası yada diğer şeyler.. | |
|
| |
Smiley Kıdemli Üye
| Konu: Parlakmiş Çarş. Eyl. 16, 2009 9:10 am | |
| yaa getirin ben hapsini getirmiştim pansion orasi karişamaz... | |
|
| |
EMRE Süper Üye
| Konu: Geri: PARLAK EV PANSİYONU ( ERKEK EV PANSİYONU) Çarş. Eyl. 16, 2009 10:25 am | |
| SİZ ÖMER AMCANIN HER DEDİĞİNİ YAPARSANIZ AKŞAM 10 DA PANSİYONA GİRİŞ YAPARSINIZ 11 OLUNCA DA UYUTUR:) KAFANIZ GÖRE TAKILIN ORAYA PARA ÖDÜYOSUNUZ NE GETİRMEK İSTİYOSAN GETİR
En son EMRE tarafından Çarş. Eyl. 16, 2009 5:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Linkinpark Süper Üye
| Konu: Geri: PARLAK EV PANSİYONU ( ERKEK EV PANSİYONU) Çarş. Eyl. 16, 2009 10:46 am | |
| - EMRE demiş ki:
- SİZ ÖMER AMCANIN HER DEDİĞİNİ YAPARSANIZ AKŞAM 10 TANE PANSİYONA GİRİŞ YAPARSINIZ 11 OLUNCA DA UYUTUR:) KAFANIZ GÖRE TAKILIN ORAYA PARA ÖDÜYOSUNUZ NE GETİRMEK İSTİYOSAN GETİR
aynen öyle doğru söylüyorsun zaten bende oda arkadaşlarımla beraber isyan çıkarmayı düşünüyordum... | |
|
| |
Linkinpark Süper Üye
| Konu: Geri: PARLAK EV PANSİYONU ( ERKEK EV PANSİYONU) Çarş. Eyl. 16, 2009 11:04 am | |
| bu arada parlak pansiyonda kalan varmı ?? | |
|
| |
| PARLAK EV PANSİYONU ( ERKEK EV PANSİYONU) | |
|