| Keslinlikle İzlenmemesi Gereken Sinema FilmLeri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Linkinpark Süper Üye
| Konu: Keslinlikle İzlenmemesi Gereken Sinema FilmLeri Ptsi Eyl. 14, 2009 4:15 am | |
| sinema hastası biri olarak size tavisyem; - watchmen - blindess ( Körlük ) - Korkak Robert Ford'un Jassie Jamse Suikasti - Dünyanın Durduğu Gün - Pembe Panter Serisi - Epic Movies - Yaşamın Kıyısında ve Lanetli ada ( Nicolas Cage filmleridir.) - Dragon Ball - Superbad - Mehmet ALi Erbilin Bütün Filmleri - Türk Filmlerinin % 96'sı ( Son Yıllardaki ) Bu filmleri kesinlikle izlemeyin.Daha çok varda aklıma gelenler bunlar.
En son Linkinpark tarafından Ptsi Eyl. 14, 2009 3:25 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
EMRE Süper Üye
| Konu: Geri: Keslinlikle İzlenmemesi Gereken Sinema FilmLeri Ptsi Eyl. 14, 2009 4:37 am | |
| Türk filmlerinin niye %96 sı on numara türk filmleri var defalarca izlenmeye değer. | |
|
| |
MeSuTbOz Site Kurucusu
Mesaj Sayısı : 69 Kayıt tarihi : 14/07/09 Yaş : 35 Nerden : YALOVA MeRKeZ
| Konu: Geri: Keslinlikle İzlenmemesi Gereken Sinema FilmLeri Ptsi Eyl. 14, 2009 10:42 am | |
| %96 Hımm İlginç bi istatistik doğrusu katılmıyorum.. | |
|
| |
oq Kıdemli Üye
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 37 Nerden : Gaziantep
| Konu: Geri: Keslinlikle İzlenmemesi Gereken Sinema FilmLeri Ptsi Eyl. 14, 2009 1:57 pm | |
| Linkinpark, bu listeyi neye göre yaptın. | |
|
| |
Linkinpark Süper Üye
| Konu: Geri: Keslinlikle İzlenmemesi Gereken Sinema FilmLeri Ptsi Eyl. 14, 2009 3:19 pm | |
| - EMRE demiş ki:
- Türk filmlerinin niye %96 sı on numara türk filmleri var defalarca izlenmeye değer.
GELmiş GEÇmiş tüm türk filmlerinden bahsetmiyorum sanırım yanlış ifade etmişim.eskilere kesinlikle lafım yok..lafım son yıllardaki filmlere.işte "destere" gibi "kadrinin götürdüğü yere git" gibi plajda yada çılgın dersane gibi ok .. | |
|
| |
Linkinpark Süper Üye
| Konu: Geri: Keslinlikle İzlenmemesi Gereken Sinema FilmLeri Ptsi Eyl. 14, 2009 3:23 pm | |
| - oq demiş ki:
- Linkinpark, bu listeyi neye göre yaptın.
bu listeyi ilk olarak ben izledim..ikincisi diyeceksinki sinema bir beğenidir ve kişiden kişiye göre değişir doğru ama ortalama bir izleyici yani sinema sever bu filmleri yarısında bırakır.internette araştırmasını yaptım ve gerçektende diğer forumların çoğunda bunlar ve bunlar benzer bir sürü film izlenmemesi gereken filmler başlıklarında başı çekiyorlar... ama yinede benimkisi bir tavsiye izleyip izlememek size kalmış... | |
|
| |
oq Kıdemli Üye
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 37 Nerden : Gaziantep
| Konu: Geri: Keslinlikle İzlenmemesi Gereken Sinema FilmLeri Ptsi Eyl. 14, 2009 11:15 pm | |
| bu tarz filmlerin yarıda bırakılacak neyi var ki. çoğu hollywood yapımı zaten. şimdiki genç sinema seyircisinin yüzde 90'uda bu tarz filmleri (hollywood) sever. yarı da bırakılacak film diyorsan; son dönem yeni genç sinemacıların filmlerini eklemelisin. tabi benim gibi sanatsal,minimalist filmleri seversen bırakmazsın tabi.Nuri Bilge Ceylan,Semih Kaplanoğlu mesela. Destere gibi filmler ticari film oldugu için insanların begenilerine göre yapıyorlar. Sinema piyasasını maalesef biz oluşturmuyoruz!
Sinema görüşümüz farklı olabilir sadece sordum kardeşim. | |
|
| |
Linkinpark Süper Üye
| Konu: Geri: Keslinlikle İzlenmemesi Gereken Sinema FilmLeri Ptsi Eyl. 14, 2009 11:41 pm | |
| zaman kaybı filmler olması yarıda bırakmaya yeterli.yani bir anlam ifade etmeyen mantığı olmayan sadece zaman öldüren boş filmler : | |
|
| |
| Keslinlikle İzlenmemesi Gereken Sinema FilmLeri | |
|